torsdag 9 juli 2015

Lilla ICA-Skolan om varför du ej bör gå barfota i en butik. Någonsin.

Bortsett från det uppenbara att det är skitigt hur mycket vi än städar så finns det vissa uppenbara risker med att gå barfota i en butik. Glasburkar går i golvet flera gånger i veckan och ute vid anslagstavlan ligger nästan alltid häftstift på golvet, hur noga man än sopar finns alltid en risk att man missar något vasst föremål.



Det här är en sprättkniv. Vågar nästan säga att mer eller mindre alla som jobbar i butik har haft en sådan. Inuti sitter, som ni ser, ett litet rakblad som stundvis misshandlas brutalt. Ibland händer det att de går av. Bryts sönder av en ovarsam hand. Ofta har vi koll på våra lösa delar men det händer också att den där avbrutna lilla delen försvinner. I sig är det ju en väldigt liten sak så det kan tyckas att det inte spelar så stor roll men satt i perspektivet att den fastnar i en bar fotsula så är det helt plötsligt en helt annan historia. 

Så jag vill bara passa på att tala om att jag rekommenderar ingen, verkligen ingen, att gå gå barfota eller ännu värre, låta sina barn springa barfota inuti matvarubutiker.

1 kommentar:

  1. Okej jag förstår vad ni menar.
    Men jag t.ex brukar gå barfota i butik många gånger om året.
    Om något sånt skulle inträffa, så är det helt och hållet mitt eget fel.

    SvaraRadera